Hayır diyemeyeceğiniz bir lezzet olan tavuk ve  pilav  ikilisini evde çok kolay ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz tarif ile tutmayan pilavlara veda edin. İşte  Tavuklu   pilav   Tarifi  ve  püf  noktaları...

haber7
0

Her öğünde zevkle tüketmek isteyeceğimiz tavuk ve  pilav  ikilisini neredeyse sevmeyen yoktur. Yediden yetmişe en çok tükettiğimiz yemek olan bol tereyağlı mis gibi bir pilavın yanına bir de tavuk eklenince hayır denilemeyecek bir lezzet haline geliyor.

Peki  pilav  pişirmek zor mu?  pilav  pişirmenin büyük bir başarı olduğunu ve kıvamının zor tuttuğunu söylerler her zaman... Şimdi sizlere vereceğimiz  pilav   Tarifi  ile  pilav  yapmanın çok kolay ve oldukça pratik bir işlem olduğunu göreceksiniz.

TAVUKLU PİLAV TARİFİ

Malzemeler;

* 1 adet kemikli tavuk göğsü

* 2 su bardağı pirinç

* 2 yemek kaşığı tereyağı

* 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı

* 3 su bardağı tavuk suyu

* Tuz

* Karabiber

Hazırlanışı;

Öncelikle kemikli tavuk göğüsünü bol su da yıkayın ve derin bir tencerede haşlayın.

Pilav ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
6 + 1 =