Bir restoranda çalışmadan öğrenemeyeceğiniz 11 mutfak hilesi

Siz de bizim gibi evine birkaç misafir geldiğinde eli ayağı birbirine dolananlardansanız , restoranlarda sabahtan akşama süren o trafikle nasıl başa çıkabildiklerini merak ediyor olabilirsiniz. Üstelik de her zaman aynı lezzeti tutturmayı ba

hurriyet
0

BuzzFeed yazarlarından Jesse Szewczyk , hayatı boyunca restoranlarda çalışmış. Dolayısıyla bu kısa yolların önemli bir kısmına fazlasıyla hakim. Neyse ki bildiklerini BuzzFeed okurlarıyla da paylaşmaya karar vermiş. Gelin hep birlikte okuyalım , öğrenelim:

1- Biberiye , dereotu gibi yeşilliklerinizi nemli kağıt havluya saklarsanız , hem sararmaz hem de yumuşamazlar. Yeşillikleri eve getirir getirmez nemli havluya sarıp bir plastik torbaya koyun. Marul benzeri yeşillikler için ise kuru kağıt havlu kullanmalısınız.

2- İyice mühürlenmesini istiyorsanız , etinizi pişirmeden önce mutlaka kağıt havlu kullanarak kurulayın.

3- Eti mühürlemeden önce malzemelerinizi hazırlarken tavanızı iyice ısınması için ocağa koyun.

4- Etlerinizi dilimlemeden önce birazcık dondurun. Kesmeye başlamadan önce 15 dakika kadar buzlukta tutarsanız etleriniz daha kolay kesilecektir.

5- Bol miktarda sebze dilimleyecekseniz ve hepsi aynı kalınlıkta muntazam dilimler olsun istiyorsanız bu endüstriyel ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
9 + 8 =