Çıtır çıtır patates kızartmak için bu önerileri deneyin

 patates  kızartması yapılışı

hurriyet
0

Patates kızartması en sevilen atıştırmalıkların başında geliyor. Bu leziz atıştırmalık , Belçika ile Fransa arasında bir sahiplik kavgasına yol açsa da tüm dünyaya yayılmayı başardı. Peki en çıtır  patates  kızartması nasıl yapılır? Bunun için uygulamanız gereken bazı tüyolarımız var:

Çıtır çıtır  patates  kızartması yapmak için öneriler

Patates kızartmasının leziz ve çıtır çıtır olması için öncelikle  patates  seçimine dikkat etmek gerekiyor.  patates  seçerken ince kabuklu ve altın sarısı renkli patatesler seçmek her zaman daha iyi. Açık renkli ve parlak kabuklu patatesler ürünün taze olduğunun da kanıtı.

Patatesleri yıkayıp dilimledikten sonra süt dolu bir kaba koyarak birkaç saat buzdolabında bekletebilirsiniz. Sütün lezzetini alan patatesleri daha sonra buzdolabından çıkararak yeniden yıkamadan kızartın.

Patatesleri yıkadığınızda üzerindeki fazla suyu kurulamanız gerekiyor. Üzerindeki fazla su alınan ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
5 + 2 =